Features

Навчання від «Сpokingсhef academy»

25 листопада викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Олександра Бірюкова та Денис Петрунчак пройшли навчання від «Сpokingсhef academy».Набули практичного досвіду у роботі  з кухонною машиною Kenwood COOKING CHEF XL разом з шеф-кухарем Мариною Чуєвою.
    Готували страви англійської кухні, використовуючи сезонні овочі. Особливо вражаючий смак та консенстенцію мав гарбузовий крем-суп. Вразив смаковим поєднанням крему та карамелі з ніжним бісквітом - десерт трайфл. 
    Це навчання стало не лише можливістю познайомитися з кухонною технікою «Kenwood», а й джерелом невичерпного досвіду та інсайтів для викладачів!
 

Деталі: Майстер-клас з оновлення зимового меню від MONIN

Мета: Пізнати нові смаки MONIN та тренди гарячих та холодних напоїв на зиму 2023-2024 року.

Учасники: Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Готували: Чорничний Шейк, Mokko cherry, Maple spice Canadian coffee, Crème brulee, Фільтр снікерс, Кавовий алкогольний глінтвейн, Румбарбар пунш

Ключові висновки: Викладачі відвідали майстер-клас з оновлення зимового меню MONIN, щоб дослідити нові смаки та тренди для гарячих і холодних напоїв взимку 2023-2024. Розширити свої знання про інноваційні рецепти напоїв і техніку презентації Учасники були вражені різноманітністю сумішей, універсальністю та креативністю смаків MONIN. Крім того, особливо заінтригував рецепт пуншу з ревенем, технологічну карту дивіться нижче. Загалом, викладачі залишили майстер-клас із новим ентузіазмом щодо впровадження останніх тенденцій у свою освітню та професійну практику.


Румбарбар пунш

15мл пюре MONIN Ревінь
15мл сироп MONIN Грейпфрут*
10мл база MONIN Клауді лимонад
30мл апельсиновий джин
250мл ромашковий чай 70°C
Прикраса : бадьян, слайс грейпфрута, чебрець, лохина
Рекомендації: Також ви можете використати цю рецептуру, як основу до ваших сезонних чаїв, додавши заварку чорного або зеленого чаю, або гарячих лимонадів.

Log in