Навчання від «Сpokingсhef academy»
Деталі: Майстер-клас з оновлення зимового меню від MONIN
Мета: Пізнати нові смаки MONIN та тренди гарячих та холодних напоїв на зиму 2023-2024 року.
Учасники: Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
Готували: Чорничний Шейк, Mokko cherry, Maple spice Canadian coffee, Crème brulee, Фільтр снікерс, Кавовий алкогольний глінтвейн, Румбарбар пунш
Ключові висновки: Викладачі відвідали майстер-клас з оновлення зимового меню MONIN, щоб дослідити нові смаки та тренди для гарячих і холодних напоїв взимку 2023-2024. Розширити свої знання про інноваційні рецепти напоїв і техніку презентації Учасники були вражені різноманітністю сумішей, універсальністю та креативністю смаків MONIN. Крім того, особливо заінтригував рецепт пуншу з ревенем, технологічну карту дивіться нижче. Загалом, викладачі залишили майстер-клас із новим ентузіазмом щодо впровадження останніх тенденцій у свою освітню та професійну практику.
Румбарбар пунш
15мл пюре MONIN Ревінь
15мл сироп MONIN Грейпфрут*
10мл база MONIN Клауді лимонад
30мл апельсиновий джин
250мл ромашковий чай 70°C
Прикраса : бадьян, слайс грейпфрута, чебрець, лохина
Рекомендації: Також ви можете використати цю рецептуру, як основу до ваших сезонних чаїв, додавши заварку чорного або зеленого чаю, або гарячих лимонадів.