Кулінарно-технологічний майстер-клас від S-PROF Foodservice Solutions та Rational
20 лютого 2024 р. викладачі коледжу відвідали кулінарно-технологічний майстер-клас від S-PROF Foodservice Solutions та Rational.
Подібні заходи сприяють навчанню та розвитку, набуттю практичного досвіду використання сучасного професійного обладнання. У світ бренду Rational поринули разом з бренд-шефом Олексієм, з яким тестували обладнання на живих прикладах. Готували чималу кількість смачних страв за лічені години, від овочів на пару до запечених перепілок!
Незабутні враження від кулінарного майстер-класу!
Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, прагнучи постійних вдосконалень та слідкуючи за тенденціями сфери HORECA, не втратили можливість відвідати парний майстер-клас за участі Максима Прихідька та Олександра Яроша «РОБОТА З СЕЗОННИМИ ПРОДУКТАМИ ТА ВИКОРИСТАННЯ ЇХ У РЕСТОРАННИХ СТРАВАХ». Готували та смакували страви із гарбуза, ріпи та пастернаку.