Викладачі коледжу відвідали лекцію-дегустацію від Романа Кутинського, амбасадора брендів @angosturapremiumrums, @torresbrandyofficialua, @cucielo_vermouth. Під час лекції були представлені напої від Angostura, Torres і Cucielo, що дало учасникам можливість не тільки ознайомитися з унікальними напоями, але й продегустувати вишукані смаки. Спікер віртуозно розповідав про представлені бренди, їх продукцію та мистецтво дегустації високоякісних алкогольних напоїв. Захід відбувався 15 лютого у барі Parovoz SpeakEasy, велика подяка організаторам за проведення такого цікавого та пізнавального заходу.
Олександра Бірюкова, голова циклової комісії Харчових технологій
28 лютого 2024 р. викладачі коледжу відвідали майстер- клас від Maresto та RATIONAL AG. Поринули в атмосферу інноваційних технологій в тренінг-центрі.
Нові знання— це сила, яка перетворює рутинні процеси приготування на захоплюючу подорож у кулінарний світ.
Де дізналися секрети підвищення ефективності професійної кухні та побачили скільки користі приносить сучасне обладнання для закладів ресторанного господарства. Дякуємо Maresto та RATIONAL AG
Викладачі циклової комісії харчових технологій 12.12.2023 відвідали кулінарну презентацію від MyChef & S-PROF інноваційної кухонної техніки, здобули кулінарний досвід, побачили реалізацію поєднання творчої сили шеф-кухаря Максима Корзуна та його кулінарні задуми на практиці. Обговорили перспективи розвитку галузі, сучасні підходи в освітньому процесі та впровадження їх в освітньо-професійну програму "Харчові технології"