Загальні

Майстер-клас Unox

28 жовтня 2025 р. студенти освітньої програми "Готельно-ресторанна справа", освітньо-профнсійної програми "Харчові технології" відвідали майстер-клас із сучасного професійного обладнання Unox у тренінг-центрі Maresto (м. Київ).
Захід провів шеф Сергій Пастух, який презентував інноваційні рішення, що змінюють уявлення про ефективність і якість роботи кухні:
CHEFTOP X — інтелектуальна пароконвекційна піч із сенсорами контролю процесу приготування;
SPEED-X — перший високошвидкісний пароконвектомат;
SPEED.Compact ECO — компактна модель для невеликих виробничих площ;
EVEREO — технологія довготривалого зберігання гарячих страв без втрати якості.
Під час майстер-класу студенти спостерігали за процесом приготування страв, дегустували результати та спілкувалися з професіоналами галузі.
Такі зустрічі допомагають майбутнім технологам познайомитися з сучасними тенденціями індустрії HoReCa, зрозуміти можливості інноваційного обладнання та відчути справжній ритм професійної кухні.
Дякуємо команді Unox і Maresto за натхнення, досвід і нові знання для наших студентів!
#КТГГ #Київський_фаховий_коледж_туризму_та_готельного_господарства  #Бакалаври #Фахові_молодші_бакалаври #Готельно_ресторанна_справа #Харчові_технології  #Партнерство #Стейкголдер #Практикоорієнтоване_навчання #Професійний_розвиток #Освіта_та_практика #Київ #Україна

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in