Майстер-клас "Кавова культура на теренах України. Сучасний стан та перспективи розвитку"
- Прочитано 30 разів
- Прокоментуй першим!
Для людства, яке живе на кофеїні, розуміння тонкощів кавової культури стало важливішим, ніж будь-коли. Нещодавно здобувачі освіти КТГГ відділення бакалаврату мали унікальну можливість поринути у світ кави, що захоплює, під час майстер-класу «Кавова культура на теренах України. Сучасний стан та перспективи». У цьому пізнавальному занятті, що відбулося в рамках програми «Вступ до фаху», взяла участь власниця кав’ярні «Макіме» - Крістіна Козирєва, яка і поділилася своїми знаннями та навичками з першокурсниками.
Під час майстер-класу на здобувачів освіти чекала захоплива подорож різноманітними аспектами кави. Заняття розпочалося з обговорення різноманітних сортів кави, їх смаків та характеристик. Майстер-клас також пролив світло на географічні регіони, де вирощують каву. Здобувачі освіти отримали глибше розуміння факторів, які сприяють унікальним смаковим профілям різних кавових регіонів. Ці знання дозволили оцінити складний зв’язок між теруаром і кінцевою чашкою кави.
Під вправним керівництвом власниці кав’ярні здобувачі освіти мали можливість приготувати свою першу та ідеальну чашку кави.
Дякуємо Крістіні Козирєвій за унікальну зустріч. Бажаємо Вам наснаги, творчих планів, задумів, втілення їх у життя задля зміцнення і розбудови нашої рідної України.